Részletekért kattints a képre

2011. augusztus 21., vasárnap

Szép kis világban élünk....

Sziasztok!

Még megvagyok, még alkotok, csak a fényképezőm aksijai okoznak némi termék archiválási problémát, így még némi türelmeteket kérem, hogy az újabb csodákat meg tudjam mutatni nektek!
Addig is szeretném felhívni figyelmeteket, Szarvas Mici utolsó bejegyzésére. Teljes mértékben egyet értek az érzéseivel. Roppant mód elszomorít, hogy már a varrot csodák közt is másolják az ötletgazdákat. A gyurmások közt megszokott, hogy mindenkinél sütiket látok, vagy egymásról koppintgatnak figurákat. De ezt inkább a kíváncsiságuk számlájára tudom írni. Meg a kihívás érzésének legyőzésére, hogy elérjék az elégedett ezt én is meg tudom csinálni állapotot. De amit Mici mutatott, az a fotó, hát az valóban felháborító, még akkor is ha láthatóan silány utánzatok. Aki ilyen gerinctelen módon viselkedett Micivel, egyetlen dolgot felejtett el, hogy Micinek ez az egyetlen megélhetése és talán nem kéne eltaposni valakit aki eddig mindenkivel segítőkész és kedves volt, nem fer dolog visszaélni a kedvességével. Noh én csak ennyit kívántam hozzá fűzni Mici blogjában ovlasottakhoz, a többit mindenki a saját lelkével és Micivel kell elszámolja!
Ami engem illet, én nemsokára mutatom az újabb termékeim fotóját nektek, és teszem fel meskára, hogy megvásárolhassátok őket!
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése